MDC Trading - Reparatii Frigidere si aparate frigorifice Bucuresti si Ilfov

Vanzari frigidere SH

Produsele comercializate sunt in buna stare de functionare si se acorda garantie de 6 luni la cumparare.
AC Yamato 9000 BTU
racire, incalzire, deumidificare, timer, 9000BTU, programabil,
AC Yamato 12000 BTU
racire, incalzire, deumidificare, timer, 12000BTU, programabil,
Home Reparatii frigidere Whirlpool
E-mail
Reparatii frigidere - Reparatii frigidere Whirlpool

Frigiderele Whirlpool, tehnologie inovatoare.

Ceea ce face ca frigiderele Whirlpool sa fie diferite fata de alte frigidere este tehnologia “the 6th sense “ (al saselea simt). Aceasta tehnologie presupune un mai bun control al temperaturii si umiditatii in frigider si congelator cu ajutorul mai multor senzori, fapt ce duce la o mai buna pastrare a alimentelor pentru un timp mai indelungat.

Probleme des intalnite la partea frigorifica.

La frigiderele si combinele cu decongelare automata apare uneori probleme pe partea frigorifica. Conductele de aluminiu  care racesc frigiderul se fisureaza si freonul se pierde. In acest caz solutia pe care o propunem si care este cea corecta este inlocuirea acelor conducte cu unele din cupru. Orice alta reparatie sau incarcare cu freon fara a remedia pierderea  de agent frigorific este inutila .

Cand se defecteaza termostatul, inlocuitil numai cu unul original.

Tot la combinele si frigiderele cu decongelare automata mai apar probleme cu termostatul. Noi va putem inlocui termostatul defect cu unul nou, original. Nu faceti greseala sa acceptati alt termostat decat originalul deoarece frigiderul nu va mai functiona la fel de bine ca inainte.

Defectele la placa electronica se pot repara foarte usor si rapid.

Toate frigiderele Whirlpool care folosesc tehnologia No-frost au in componenta o placa electronica. Aceasta se poate defecta uneori din motive diverse (supratensiune, scurt-circuit etc) iar costul ei poate fi destul de ridicat in functie de modelul frigiderului. Va putem ajuta reparand placa defecta la un pret cu mult mai mic decat una noua, reparatie efectuata cu garantie.

Nu uitati sa schimbati regulat filtrul dozatorului de apain cazul in care aveti un frigider Whirlpool Side By Side.

Daca aveti un frigider Side By Side nu uitati sa schimbati filtrul instalat pe alimentarea cu apa potabila odata la cel mult 6 luni .La un moment dat  acesta se va infunda cu mizerie de pe conductele vechi  si nu veti mai putea folosi nici dozatorul de apa si nu veti mai avea nici cuburi de gheata.

Avem 18 ani de experienta in depanarea si repararea diverselor modele de frigidere Whirlpool. De ce MDC Trading este specialistul de care ai nevoie?

Nu mai pierdeti vremea cautand un specialist in frigidere Whirlpool. L-ati gasit deja!
Sunati-ne acum si va garantam calitatea si rapiditatea interventiei.